AnasayfaTakvimSSSAramaKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap
DUYURU: Aktif olmayan linkler yakın bir zamanda güncellenecek..(30.03.2012)
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Calculus 2 - (İ.T.Ü Ders Notları) İndir !
Ptsi 6 Tem. 2015 - 8:15 tarafından hilmi33

» Sayısal Dgs Deneme Sınavı İndir !
Paz 28 Haz. 2015 - 7:55 tarafından erhan196

» Zeki Müren – Saklı Kayıtlar 1952-1984 (2009) Full Albüm
Cuma 30 Mayıs 2014 - 17:53 tarafından yskizmir

» matematik
C.tesi 19 Nis. 2014 - 18:29 tarafından berk123

» Müslüm Gürses - Küskünüm (En Çok Satan Albümü) Full Albüm
Paz 1 Ara. 2013 - 5:06 tarafından djsoner

En iyi yollayıcılar
PatroN
 
elmaşekeri
 
qulay
 
Electra
 
glnck_
 
cenan
 
Admin
 
ceylan
 
beşiktAŞK
 
vuslat_01
 
Anahtar-kelime

Paylaş | 
 

 yemeklerde pratık bılgı(baska bı yerde bulamazsınıs..sıte sakınlerıne ozel)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
cenan
Seviye 7
 Seviye 7
avatar

Aktiflik :
150 / 999150 / 999

Mesaj Sayısı : 92
Tecrübe : 222
Teşekkürler : 2
Kayıt tarihi : 22/07/09
Yaş : 29
Nerden : Ankara
Bölüm : muhasebe ve vergi uygulamaları
Hedef : işletme
2

MesajKonu: yemeklerde pratık bılgı(baska bı yerde bulamazsınıs..sıte sakınlerıne ozel)   Cuma 24 Tem. 2009 - 7:10

--------------------------------------------------------------------------------
YEMEK YAPARKEN
--------------------------------------------------------------------------------

Very Happy Yemeğinizin tuzunu fazla kaçırınca tencereye birkaç parça çiğ patates atın. Fazla tuzu çekecektir.

Embarassed Patates pişirirken, pişirme suyuna bir kaşık sirke koyun. Hem rengi sapsarı kalır, hem daha lezzetli olur.


cherry Domatesin kabuğunu kolay soymak için, kaynar suya daldırıp, bıçağın tersini domatesin yüzünde ağır ağır gezdirin.

drunken Soğan soyarken gözlerinizin yaşarmaması için soğanı içi su dolu bir tasın içinde soyun.

bom Mayonez hazırlarken eğer sos kesilirse, bir yumurta sarısını 2-3 damla sirke ile çırpın ve yeterli miktarda zeytinyağı ile koyulaştırın. Bu karışımı kesilen sosa çırparak yedirin.

Sleep Kuru bakliyatları bir gece önceden ılık suya koyun ve haşlarken içine biraz karbonat ilave edin.


Tuz bazen sütü keser. Bu nedenle, beşamele ve diğer sütlü soslara, kıvamı bulduktan sonra tuz koyunuz.

Pilavınızı tekrar ısıtırken, bir kabın içinde ateşe su koyup kaynayınca tencerenizi içine oturtursanız pilavınız taneli kalır ve tazeliğini muhafaza eder.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
elmaşekeri
Seviye 12
 Seviye 12
avatar

Aktiflik :
340 / 999340 / 999

Mesaj Sayısı : 176
Tecrübe : 377
Teşekkürler : 9
Kayıt tarihi : 23/07/09
Yaş : 28
Nerden : Şanlıurfa
Bölüm : Çocuk Gelişimi
Hedef : Okulöncesi Öğretmenliği
1

MesajKonu: Geri: yemeklerde pratık bılgı(baska bı yerde bulamazsınıs..sıte sakınlerıne ozel)   Cuma 24 Tem. 2009 - 18:57

Eline sağlı Cenan Wink
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
cenan
Seviye 7
 Seviye 7
avatar

Aktiflik :
150 / 999150 / 999

Mesaj Sayısı : 92
Tecrübe : 222
Teşekkürler : 2
Kayıt tarihi : 22/07/09
Yaş : 29
Nerden : Ankara
Bölüm : muhasebe ve vergi uygulamaları
Hedef : işletme
2

MesajKonu: afıyet olsun canım...   Çarş. 29 Tem. 2009 - 7:20

umarım bıraz olsun yardımcı olmusumdur Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Sponsored content




MesajKonu: Geri: yemeklerde pratık bılgı(baska bı yerde bulamazsınıs..sıte sakınlerıne ozel)   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
yemeklerde pratık bılgı(baska bı yerde bulamazsınıs..sıte sakınlerıne ozel)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Eğlencelik & Çay Molası :: Yemekler-
Buraya geçin: